boulevard prijzenreserveren
headerhomevakantiehuisjeschoneveldomgeving
 
tennisbaan terras restaurant zwembad niets
 

DroomPark Schoneveld

DroomPark Schoneveld, gelegen aan de kust van Breskens (Zeeuws-Vlaanderen) is een prachtig aangelegd, schoon en zeer verzorgd recreatiepark en het hele jaar door geopend.

Het beachparc ligt pal aan zee en beschikt over draadloos internet (WIFI-standaard), een restaurant met terras, een bar, een overdekt zwembad, een tennisbaan, een jeu de boulesbaan, een speeltuin, fietsverhuur (ook kinderzitjes), een restaurant, een bowlingbaan, een cafetaria en een supermarkt. Het beachparc heeft op het strand een eigen strandpaviljoen, waar u een lekker hapje kunt eten.

In de meeste schoolvakanties is er voor kinderen t/m 12 jaar een leuk, spannend en sportief recreatieprogramma.

Te huur via DroomPark Schoneveld :

  • 1-persoons bedlinnen (€ 8,00 p.st.)
  • 2-persoons bedlinnen (€ 9,00 p.st.)
  • handdoekpakket (€ 4,50 p.st.)
  • keukenlinnenpakket (€ 3,50 p.st.)
  • extra kindermeubilair (bed, box, kinderstoel: € 2,00 p.st /p.dag)

Aankomst:

Vanaf 15.00u kunt u de sleutels van het vakantiehuisje in ontvangst nemen. Natuurlijk kunt u ook eerder inchecken, zodat u de hele dag gebruik kunt maken van de faciliteiten van het beachparc.

Vertrek:

Uiterlijk 10.00u dient u het vakantiehuisjes te verlaten en de sleutels in te leveren bij de receptie van het beachparc. U dient het vakantiehuisje "bezemschoon" op te leveren, de afwas te doen, uw afval te verwijderen en te deponeren in de daarvoor bestemde container.

Plattegrond DroomPark Schoneveld